ANBI logoTent of Nations heeft een ANBI-status

 

Als je financieel een steentje bij wilt dragen, is dat welkom op rekening:

NL75 TRIO 0391 0822 21 t.n.v. 'Stichting Vrienden van Tent of Nations Nederland'.

 

Wilt u een periodieke gift doen gedurende minimaal vijf jaar, zodat u deze gift kunt aftrekken van uw aangifte inkomstenbelasting? Vul dan dit formulier in en stuur het naar ons toe.

 

Klik hier voor informatie en het beleidsplan 2019 - 2021

Klik hier voor het jaarverslag 2018, en hier voor het jaarverslag 2017

RSIN / Fiscaal nummer: 85574 1892

tent of nations grot

Tent of Nations nodigt mensen van over de hele wereld uit zich te verdiepen in hun situatie, werk en visie. Groepen (ook via reisbureaus) en delegaties zijn van harte welkom op bezoek te komen en kennis te maken met de familie, hun belemmeringen en hun spiritualiteit van geweldloos verzet. In overleg is het mogelijk om mee te lunchen en / of bomen te planten.

 

 

 

 

Daoud Nassar in NL kerk

Zie je mogelijkheden om aandacht te besteden aan het verhaal van Tent of Nations door het organiseren van een bijeenkomst met een Nederlandse spreker of het inschakelen van de media? Je kunt ook Daoud Nassar zelf uitnodigen. Om het jaar komt Daoud Nassar naar Nederland om spreekbeurten te houden.

 

Wil je betrokkenheid vormgeven vanuit je kerkelijke gemeente? Zie dan deze toolbox

Nederlandse jongeren helpen bij het planten van bomenHet werk van Tent of Nations kan alleen voortgezet worden dankzij de inzet van vrijwilligers van over de hele wereld. Niet alleen vanwege het concrete werk, maar ook omdat hun aanwezigheid bescherming biedt. Je kunt individueel gaan en meedoen met de werkkampen die Tent of Nations organiseert, zoals de kinderweken in de zomer, of helpen bij het planten van bomen of helpen bij de oogst. Van vrijwilligers wordt verwacht dat zij in goede fysieke conditie zijn en stevig lichamelijk werk kunnen verzetten. Wil je je graag aansluiten bij een Nederlandse groep, of zelf een reis organiseren voor een jongeren- of studentengroep, dan kan dat ook. Ook voor langere termijn zijn er mogelijkheden, zowel bij Tent of Nations als in Nederland.

gift groenDe familie Nassar streeft er naar dat de Tent of Nations zelfvoorzienend wordt. Op dit moment is dat echter nog toekomstmuziek. Nadat er in mei 2014 zo’n 1.500 fruitbomen zijn gebulldozerd door het Israëlische leger, is er dit jaar geen opbrengst uit het fruit. De familie wil 5.000 nieuwe fruitbomen planten, als tekenen van hoop. Ook de kosten voor de juridische procedures zijn erg hoog. Je kunt individueel je steentje bij dragen, als groep, of met een collecte in uw kerkgemeenschap. Wil je hiervoor flyers gebruiken? Deze kun je bestellen.

 

Het volgende lijstje laat zien wat met je gift gedaan kan worden:

 

€ 10,- planten nieuwe fruitboom
€ 25,- gereedschap per stuk
€ 40,- juridisch advies per uur
€ 50,- workshop vrouwenproject Bent-al-Reef
€ 100,- één kind zomervakantiekamp

 

Je financiële steun is welkom op rekening NL75 TRIO 0391 0822 21 t.n.v. 'Stichting Vrienden van Tent of Nations Nederland' (gevestigd te Ede). Wil je donateur worden? Stuur dan dit formulier in.

 

logo ANBITent of Nations NL heeft ANBI-status. Giften zijn dus aftrekbaar.

Daher NassarDe familie Nassar vraagt regelmatig om gebed. Bent je lid van een plaatselijke kerk, vraag dan of er voorbede gedaan kan worden voor de familie Nassar en het werk van Tent of Nations. Deze wereldwijde verbondenheid in gebed betekent veel voor de familie.

 

Rechts: Daher Nassar, de broer van Daoud

brief schrijvenIn de afgelopen jaren zijn er regelmatig situaties geweest waarin een appèl op de politiek werd gedaan om zich in te zetten voor de situatie van de Tent of Nations. Zo zijn er brieven geschreven aan Tweede Kamerleden, wat leidde tot Kamervragen in 2012 en 2014. Mocht zich weer een urgente situatie voordoen, schrijf je dan mee? Je kunt je aanmelden voor de mailinglist, en wordt zo op de hoogte gehouden.

Free live stats and visitor counter for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop